De dorpsomroep

De dorpsomroep van Impuls

Ook in de corona-periode ondersteunt Impuls dorpen. Buurtwerkers houden op allerlei manieren contact met inwoners en dorpsinitiatieven. Dat gaat wel anders dan anders en het leidt tot nieuwe vormen en initiatieven. Om dorpsbewoners extra mogelijkheden te geven tot contact en gezelligheid starten we met de ‘dorpsomroep’. Klik op de link om het filmpje van de 'dorpsomroep' te bekijken!

Muziekroute door onze gemeente

Een activiteit die we vanuit Impuls zullen gaan organiseren is een muziekroute door de gemeente. Impuls heeft een megafoon aangekocht en een vergunning verkregen van de gemeente voor het gebruik hiervan. Dus ook in uw wijk/dorp. Er is inmiddels getest in het dorp en met succes!

Serenade geven

We gaan de megafoon ook uitlenen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een inwoner de megafoon leent, op het dak van de eigen auto bevestigt om voor een bijzondere gelegenheid een dorpsgenoot toe te zingen of te verrassen met zijn/haar lievelingslied en/of een boodschap. Op deze wijze kan iemand die veel thuis is door corona, in thuisquarantaine zit of tot de kwetsbare doelgroep behoort toch een bijzonder moment beleven en daar een positieve herinnering aan overhouden. Heeft de aanvrager niet de mogelijkheid om het zelf te doen, dan bieden wij hulp in de vorm van vrijwilligers. Wilt u zich als vrijwilliger hiervoor inzetten? Neemt u dan contact op met uw buurtwerker. 

 

 Carla IJntema  (06) 463 385 44

 Gasselternijveen, 
 Gasselternijveenschemond. 

 

 Martine Hopman 

 

(06) 132 274 83

 Bareveld, Eexterveen,
 Eexterveenschekanaal,
 Eexterzandvoort,
 Annerveenschekanaal, Gieterveen,
 Nieuw Annerveen, Nieuwediep, Oud
 Annerveen, Spijkerboor. 

 Jeannet Darwinkel  (06) 400 01 462

 Annen, Anloo, Anderen, Gasselte,
 Gasteren, Rolde, Schipborg,
 Balloërveld, Balloo, Nooitgedacht,
 Deurze, Eext. 

 Siny Vink  (06) 365 110 15

 Amen, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld,
 Geelbroek, Grolloo, Marwijksoord,
 Nijlande, Papenvoort, Schoonloo,
 Vredenheim. 

 Willem Hilberts  (06) 132 274 02  Gieten

 

 

Ook als u een dorpsorganisatie of vereniging bent en u wilt de megafoon lenen of heeft een idee voor een leuke activiteit waarvoor de megafoon ingezet kan worden, neemt u contact op met de buurtwerker van uw dorp.

Wilt u als inwoner de megafoon lenen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Dorine Aalders, zij is telefonisch te bereiken (06) 216 661 11 of per mail aaldersd@home.nl of neem contact op met het Dorpsloket Gasselternijveen: info@dorpscoopdebrug.nl. Het Dorpslket is telefonisch ook bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.30 tot 11.30 uur via (06) 283 598 41.

 

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!