Coronavirus

Aangepaste dienstverlening Impuls

Het kabinet heeft in de persconferentie van 14 december 2020 een vergaande lockdown afgekondigd. Dit om de impact van het coronavirus onder controle te krijgen. Impuls volgt deze richtlijnen. Dat betekent dat wij onze dienstverlening iets anders gaan vormgeven. Uiteraard kunt u ons telefonisch bereiken via (0592) 245 924. 

Op afstand maar toch dichtbij verlenen wij onze diensten. Wel op een andere manier dan je van ons gewent bent, maar we zijn er voor jou! Ook in deze tijd. Een aantal van jullie zullen persoonlijk telefonisch worden benaderd om te vragen hoe het met je gaat en of wij iets voor je kunnen betekenen. Wil je een luisterend oor of heb je een vraag? 


Klik hier om te zien hoe wij zijn te bereiken

Kwetsbare mensen

Onze zorg gaat nu vooral uit naar de kwetsbaren. Ken je iemand die hulp of een luisterend oor nodig heeft? Vraag die persoon of je zijn/haar gegevens aan ons door mag geven, dan nemen wij telefonisch contact op met deze kwetsbaren om te kijken hoe we ze kunnen helpen.

Wat kun je zelf doen?

 

Vragen en antwoorden staan op de websites van de overheid en het RIVM
Rijksoverheid: Coronavirus COVID-19
RIVM: Verspreiding voorkomen

Mantelzorg
Tijdens de persconferentie op 20 januari is een avondklok aangekondigd. Deze gaat in op 23 januari tot 10 februari. In deze periode blijft iedereen vanaf 21.00 uur tot 04.30 uur binnen. De avondklok heeft voor de mantelzorgers gevolgen. Om tijdens de avondklok op pad te kunnen naar diegene die uw zorg nodig heeft, heeft u een eigen verklaring avondklok nodig en bij u te hebben. Deze kunt u downloaden via onderstaande link en invulllen. Dit hoeft maar één keer als u bij datum invult van 21-01-2021 t/m 09-02-2021. 

 Klik hier voor de eigen verklaring avondklok


Overige vragen?
Bij overige vragen neem je contact op met het team Infectieziekten van de GGD bij jou in de buurt.
GGD Drenthe via 0592 - 306 300 

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!