Inspiratie kalender

Heb je een goed idee of ben je op zoek naar een goed idee? Je vindt het op deze inspiratie pagina. Deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt dus neem regelmatig een kijkje!


Heeft er in jouw dorp een leuke activiteit plaatsgevonden of is er een leuk initiatief ontstaan? De behoefte aan een leuke afleiding in deze pittige tijden is groot! Hier vind je de ruimte om jouw activiteit te delen zodat ook mensen in andere dorpen er plezier van kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een pub quiz, een gezellige actie of een idee waarmee je je buren een hart onder de riem steekt? Komt hier binnenkort jouw initiatief te staan?

Geef het door aan Impuls! Wij zullen er voor zorgen dat het een plekje krijgt op de inspiratie kalender! Je kunt ons bereiken via (0592) 245 924 of mail naar info@impulsaaenhunze.nl.

Samen iets fijns doen: 1+1=3!

Veel mensen voelen zich in deze periode meer eenzaam dan anders. Gelukkig is er geen verbod op contact en kun je elkaar 1-op-1 prima ontmoeten, zeker als u verder bijna geen contacten heeft. Heeft u behoefte aan iemand in uw omgeving om samen zo nu en dan te wandelen, een spelletje te spelen, creatief samen aan de slag te gaan? Zoek elkaar op! Wij willen mensen graag met elkaar in contact brengen. Uiteraard binnen de grenzen van de maatregelen en alleen als het helemaal goed voor u voelt. Je kunt ons bereiken via (0592) 245 924 of mail naar info@impulsaaenhunze.nl.

 

 

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!