Inspiratie kalender

Heeft er in jouw dorp een leuke activiteit plaatsgevonden of is er een leuk initiatief ontstaan? De behoefte aan een leuke afleiding is groot! Hier vind je de ruimte om jouw activiteit te delen zodat ook mensen in andere dorpen er plezier van kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een pub quiz, een gezellige actie of een idee waarmee je je buren een hart onder de riem steekt? Komt hier binnenkort jouw initiatief te staan? Geef het door aan Impuls! Wij zullen er voor zorgen dat het een plekje krijgt op de inspiratie kalender! Je kunt ons bereiken via (0592) 245 924 of mail naar info@impulsaaenhunze.nl. Onderstaand kun je lezen welke activiteiten al zijn opgezet en hoe deze verlopen. 

 

Samen iets fijns doen: 1+1=3!

Veel mensen voelen zich soms eenzaam. Heeft u behoefte aan iemand in uw omgeving om samen zo nu en dan te wandelen, een spelletje te spelen, creatief samen aan de slag te gaan? Zoek elkaar op! Wij willen mensen graag met elkaar in contact brengen. Je kunt ons bereiken via (0592) 245 924 of mail naar info@impulsaaenhunze.nl.

 

 

Kabouterpad Zwanemeer

In het Zwanemeer bos komt een heus kabouterpad! Een leuk initiatief van de camping en een betrokken inwoner samen. Zodra het gerealiseerd is, is het kabouterpad toegankelijk voor iedereen.  1617014793392_400_267_1617014854.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!