Terug naar Nieuws

(Digitale) Huiskamers

Gepubliceerd op:

Impuls organiseert digitale Huiskamers. Wilt u de Huiskamer ook bezoeken? U bent van harte welkom om samen een kopje koffie/thee te drinken en gezellig te kletsen. Graag even een teletoontje, dan krijgt u van ons de (digitale) uitnodiging hiervoor en geven u enige toelichting hoe één en ander in zijn werk gaat. U heeft een PC, laptop, tablet, Ipad of smarttelefoon nodig. En enig digitaal inzicht (of hulp van iemand). 

 

Waar en wanneer: 

- Gieten: elke maandag van 10.15 -11.15 uur (Jeannet Darwinkel, 06-400 014 62)

- Gieterveen: elke woensdag van 11.00-12.00 uur (Martine Hopman, 06-132 274 83)

- Annen; 2-wekelijks in de even weken op maandag van 10.00-11.00 uur (Martine Hopman, 06-132 274 83) 

 

U bent van harte welkom!

Ook als er geen digitale Huiskamer in “uw” dorp is. U kunt uiteraard aansluiten bij een Huiskamer in een dorp naar uw keuze.

Neemt u gerust contact met ons op en we zien u graag!

 

Wilt u ook aansluiten? U heeft een pc/laptop/tablet/Ipad of smarttelefoon nodig en enig digitaal inzicht (of hulp van iemand).

U kunt ook met een andere deelnemer achter de laptop gaan zitten. Het is gelukkig zo, dat er 1 persoon bij u op bezoek mag komen, dus dat kan. Helemaal als je het samen met iemand doet, die u vaker ziet en die tot uw “sociale bubbel” behoort.

Of misschien wil bijvoorbeeld uw dochter, neef, buurman of een vrijwilliger van de Naoberhulp wel even helpen met inloggen, er zijn vast mogelijkheden.

Vragen staat vrij! U kunt ook een tablet lenen via Impuls. Laat maar even weten waar en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

 

 

 

11-05-2021

Drenthe bedankt al haar vrijwilligers!

Op 10 mei lanceerden de gezamenlijke Drentse vrijwilligerssteunpunten het filmpje Mensen maken Drenthe. Vrijwilligers maken Drenthe en daar willen we jullie heel hartelijk voor bedanken. “Zoveel mensen die zich vrijwillig inzetten: dat verdient waardering”, vindt ook Jetta Klijnsma, comm…
Lees meer