Terug naar Nieuws

Een bloemetje

Gepubliceerd op:
Een bloemetje

Verrassing…

Onlangs kregen ruim 200 bezoekers van Huiskamers een plantje aangeboden door Impuls. 

Huiskamers vinden op dit moment niet plaats, maar digitale huiskamers zijn wellicht een tijdelijke vervangende aanpak. In Gieten hielpen jongeren plantjes bezorgen aan bewoners. Dank voor alle vrijwilligers voor hun inzet!

Foto's

Bekijk ook

02-04-2020

Tijdens corona tijd zijn wij op afstand bereikbaar

In diverse nieuwsberichten hebben wij u geinformeerd over de (tijdelijke) wijzigingen voor wat betreft de diverse diensten die Impuls aanbied. Ze zijn of tijdelijk of gestopt of gewijzigd of vervangen. Het Adviesloket, VIP! en de Klussendienst zijn beperkt bereikbaar.   
Lees meer
 
26-03-2020

Drenthe beweegt, vanuit uw huiskamer

Normaal gesproken gaat u lekker wandelen, doet u mee met een groepsles of beweegt u anders. Nu zit u veel thuis en de kop koffie die u gewend bent na de lessen te drinken met de andere deelnemers moet u ook missen. Niet even een praatje, maar ook: niet lekker in beweging zijn.   
Lees meer
 
26-03-2020

Spreekuur VIP!

De medewerkers van het VIP zijn de komende periode niet fysiek op de spreekuren aanwezig. Op de maandag-, dinsdag- en woensdagochtend verwerken zij wel gewoon eventuele vacatures, reacties en vragen.  Bereikbaar via: vip@impulsaaenhunze.nl (of telefonisch 0592-245924)  
Lees meer