Terug naar Nieuws

Even voorstellen, Deborah Oostwoud

Gepubliceerd op:

Even voorstellen

Mijn naam is Deborah Oostwoud en ik ben eind december gestart als Teamcoach bij Impuls en Neie Naober. Beide organisaties maken deel uit van de Tintengroep en daar ben ik acht jaar werkzaam. De afgelopen jaren werkte ik eerder als Teamcoach in Assen en het Westerkwartier.

Al met al werk ik inmiddels zo’n 25 jaar in het sociaal werk. Prachtig werk waarin ik graag mijn bijdrage lever aan het versterken van het gewone leven en de dingen die daarin op ons pad kunnen komen. Dat deed ik als wijk- en schoolmaatschappelijk werker, later als medisch maatschappelijk werker en uiteindelijk als leidinggevende van de sociale teams. Samen met mijn collega’s zijn wij uw aanspreekpunt bij vragen en ideeën over bijvoorbeeld gezondheid, opvoeden en opgroeien, fijn en veilig wonen, geld en dagbesteding, mantelzorg en vrijwilligerswerk. In mijn vrije tijd wandel ik graag in of rondom Groningen, waar ik woon met mijn man. Stedentrips en kunst en design hebben mijn interesse. In vakantieperiodes zoek ik graag de bergen op, Oostenrijk blijft favoriet en Scandinavië staat op het wensenlijstje. En met een werkomgeving van al deze mooie dorpen in Tynaarlo en Aa en Hunze, met betrokken inwoners en bevlogen collega’s, is het ook elk dag een plezier om hier te zijn. Een hartelijke groet en graag tot ziens!

Deborah

 

 

 

17-05-2023

Inzet jonge mantelzorgers 2023, Jullie zijn niet te missen

Ook dit jaar tijdens de week van de Jonge Mantelzorger wil de gemeente Aa en Hunze de jonge mantelzorgers die geregistreerd staan bij Impuls weer bedanken voor hun inzet. Wie komen hiervoor in aanmerking? Jongeren tussen 8 en 24 jaar waarbij thuis iemand langdurig ziek, gehandicapt of hulpbehoevend …
Lees meer