Terug naar Nieuws

Informatiebijeenkomst 'De dood uit de pot'

Gepubliceerd op:

Informatiebijeenkomst 'De dood uit de Pot’

We willen allemaal graag zo lang mogelijk goed en gezond leven. Door nu al belangrijke zaken te regelen voor later, geeft dat veel rust en duidelijkheid. Zowel voor uzelf, als ook voor uw naasten en mensen die werkzaam zijn in zorg en welzijn.

Toch rust er nog altijd een taboe op het bespreken van de laatste levensfase. Eigenlijk is dat vreemd. Waarom bereiden we ons wel goed voor op belangrijke gebeurtenissen in ons leven, zoals vakanties, een huwelijk of de aankoop van een huis, maar vaak niet of nauwelijks op onze laatste levensfase? Daarom: “de dood uit de pot!”
Met theater, verhalen, presentaties van de huisarts van de huisartsenpraktijk Annen en een notaris van Notariaat Aa en Hunze voeren we een levendig gesprek over kwaliteit van leven & sterven.

Deze informatiebijeenkomst is onderdeel van het project “Vitaal Aa en Hunze” van de gemeente Aa en Hunze en zal in de 4 kernen van de gemeente worden gegeven.


De eerste bijeenkomst is op dinsdag 27 februari in het dorpshuis in Annen. (Kruisakkers 36A)
U bent welkom om 16.00 uur en het zal eindigen rond 19.00 uur.
Er staat koffie/thee en soep met broodje voor u klaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.
We hopen op uw komst. En neem gerust iemand mee!

Aanmelden kan via onderstaande link: 
https://forms.gle/SF2hd3FjZveYXQn27
of via telefoonnummer: 0592-245924.

 

05-02-2024

Veerkracht bijeenkomsten

Heb je soms het gevoel dat je wel wat meer energie kunt gebruiken? Misschien zou je graag wat positiever in het leven willen staan of heb je behoefte anderen te ontmoeten en weet je niet zo goed hoe je dit aanpakt. Het zou ook kunnen dat je een moeilijke periode achter de rug hebt en dat je dit acht…
Lees meer