Terug naar Nieuws

Informatiekrant Aa en Hunze

Gepubliceerd op:

De gemeente Aa en Hunze heeft een Informatiekrant uitgebracht waarin u als inwoner van de gemeente kunt lezen waar en bij welke instantie u welke hulp en/of ondersteuning kunt vragen.

Welke verschillende organisaties in de gemeente zijn er in en wat kunnen ze voor u betekenen. Ook vrijwilligersorganisaties komen uitgebreid aan de orde, zoals de Voedselbank, het Taalhuis, Humanitas Thuisadministratie. Ook inwonersinitiatieven zijn heel belangrijk in onze gemeente om de leefbaarheid te vergroten. Hierover meer in de informatiekrant. 

Bekijk ook

21-07-2020

Huiskamer Gasselternijveen

Vanaf 11 augustus starten we rustig weer met de Huiskamer bijeenkomsten in Gasselternijveen. Bedoeling is om in twee groepen per dag te starten.
Lees meer
 
15-07-2020

Huiskamer bijeenkomsten starten voorzichtig weer op

Gieten, Eext en Gasteren Tijdens corona tijd zijn de huiskamer bijeenkomsten tijdelijk gestopt. Hiervoor in de plaats zijn digitale huiskamers georganiseerd. Een heel goede en gezellige vervanging. Maar er gaat niets boven een ouderwetse bijeenkomst, waarin we elkaar weer lijfelijk kunnen zien en s…
Lees meer
 
07-07-2020

Bereikbaarheid Buurtbemiddeling tijdens de zomervakantie

Buurtwerker en  coördinator Buurtbemiddeling, Martine Hopman heeft vakantie van maandag 13 juli tot en met vrijdag 7 augustus. Buurtbemiddeling is wel bereikbaar, maar wel gewijzigd! 
Lees meer