Terug naar Nieuws

Inzet jonge mantelzorgers 2023, Jullie zijn niet te missen

Gepubliceerd op:

Ook dit jaar tijdens de week van de Jonge Mantelzorger wil de gemeente Aa en Hunze de jonge mantelzorgers die geregistreerd staan bij Impuls weer bedanken voor hun inzet.
Wie komen hiervoor in aanmerking? Jongeren tussen 8 en 24 jaar waarbij thuis iemand langdurig ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is en waarvoor zij soms zorgtaken moeten uitvoeren. Jullie zijn niet te missen!

Dit jaar organiseren we een UITSTAPJE op woensdag 7 juni 2023 van 17.00 - 19.30 uur voor de jonge mantelzorgers en een vriend(in). We gaan GLOW IN THE DARK MIDGET GOLFEN en BOWLEN bij De Postwagen in Tolbert. We maken er een leuk uitje van waarbij wij zorgen voor het vervoer, voldoende begeleiding en natuurlijk ook voor het eten en drinken!

 

Verder bieden we voor jonge mantelzorgers en een vriend(in) van 12 t/m 17 jaar toegangskaarten voor THE ZERO GENERATION op 3 juni in Paterswolde. (eigen vervoer)
Ook organiseren we op 6 juni een activiteit bij Impuls van 17.00 -19.00 uur met het kletspottenspel voor jonge mantelzorgers en pizza eten.

Denk je nu hé ik ben ook jonge mantelzorger en heb je je nog niet aangemeld bij Impuls dan kun je dit altijd doen via een berichtje naar c.dejonge@impulsaaenhunze.nl of via 06 11517036.  Als je dit doet voor 30 mei dan kun je ook nog meedoen aan de activiteiten!

 

 

02-03-2023

Even voorstellen, Deborah Oostwoud

Even voorstellen Mijn naam is Deborah Oostwoud en ik ben eind december gestart als Teamcoach bij Impuls en Neie Naober. Beide organisaties maken deel uit van de Tintengroep en daar ben ik acht jaar werkzaam. De afgelopen jaren werkte ik eerder als Teamcoach in Assen en het Westerkwartier.
Lees meer