Terug naar Nieuws

Is er aan het einde van uw geld nog een stukje maand over?

Gepubliceerd op:

Kunt u met enige regelmaat deze vraag met ‘ja’ beantwoorden en wilt u graag meer zicht en grip krijgen op uw financiën? Meld u dan aan voor de gratis cursus ‘Zicht en grip op uw financiën’.

 

 

Welzijnsorganisatie Impuls, onderdeel van de Tintengroep verzorgt vanaf woensdag 30 oktober 2019 bovenstaande cursus voor de inwoners van de gemeente Aa en Hunze. Deze cursus is bestemd voor iedereen die tips kan gebruiken hoe om te gaan met eigen financiën en wil leren hoe je een overzicht kunt maken van eigen inkomsten en uitgaven.

Tijdens deze cursus komen verschillende  onderwerpen aan de orde zoals het maken van een overzicht van inkomsten en uitgaven, hoe kun je veilig bankeren en hoe je geld kunt besparen.

Er is tevens ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen. De cursus bestaat uit vijf wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Wilt u meer informatie of  u  aanmelden dan kunt u contact opnemen met Grietje Paas ( budgetcoach Impuls) via telefoonnummer 06-21505488 of 0592-245924. Emailadres: g.paas@impulsaaenhunze.nl. Meer informatie vind u ook onder het tabblad ‘Meedoen’ op www.impulsaaenhunze.nl.

15-10-2019

Valpreventie: stevig op de been!

Denkt u dat u wellicht risico loopt op vallen of bent u gevallen en wilt u weten hoe u dit voor de toekomst kunt voorkomen? Wilt u weten welke risico's er zijn in en om het huis? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten! Tijdens deze informatiebijeenkomsten, speicaal voor seni…
Lees meer