Terug naar Nieuws

Sociale Huiskamer Annen

Gepubliceerd op:

Impuls organiseert in het Dorpshuis in Annen elke 4e maandagochtend van de maand een Huiskamer Plus. Het is een inloopochtend, dus iedereen is welkom.

In het Dorpshuis de Kruisakkers 36A in Annen vindt iedere vierde maandag morgen van de maand een Huiskamer Plus plaats. U bent van harte welkom vanaf 09.30 uur.

Wilt u graag meer weten over de Huiskamer of heeft u gewoon zin in gezelligheid, dan bent u van harte welkom. Heeft u vervoer nodig of wilt u meer informatie, laat het ons weten. n.briede@impulsaaenhunze.nl

Op 9 maart kunnen we onder het genot van een kopje koffie een spelletje rummicub doen. Daarnaast is er gelegenheid om oude of kapotte spullen een tweede leven te geven. De repair vrijwilligers staan klaar met gereedschap en naaimachine.

Rond 11.30 uur zal de koffieochtend eindigen. Opgave is niet nodig.

23 maart staat in het teken van taal. Neemt u ook uw lievelingsgedicht, boek of verhaal mee? Leuk als u erbij bent van 9.30 tot 11.30 uur in het dorpshuis.

 

26-02-2020

NL Doet! De grootste vrijwilligersactie van Nederland

Het Oranje Fonds organiseert op 13 (en 14 maart) 2020, samen met duizenden organisaties in het land, waaronder ook Impuls: NL Doet!  
Lees meer