Terug naar Nieuws

Sociale Huiskamer Gasselternijveen

Gepubliceerd op:

De Huiskamer in MFA De SPIL, is een gezellige plek waar ouderen, alleenstaanden en mensen met een lichte ondersteuningsbehoefte, elkaar kunnen ontmoeten, meedoen aan allerlei activiteiten en waar nodig ondersteuning op maat krijgen. 

Ook als u het gezellig vindt om met elkaar leuke dingen te doen, kopje koffie te drinken, u bent van harte welkom. Iedereen is welkom.

De Huiskamer is 3 dagdelen per week geopend, op dinsdag, woensdag en donderdag. De inloop is vanaf 09.30 uur en er wordt begonnen met koffiedrinken. Dan volgen er activiteiten. 
Vindt u het leuk om ook eens langs te komen? U bent van harte welkom en kunt zo binnenlopen. Ook partners kunnen meekomen. Als u door onze vrijwilligers van huis gehaald wilt worden is dit mogelijk, hiervoor kunt u bellen.
U kunt kiezen op welke dagdelen u wilt komen. Meerdere dagdelen zijn mogelijk

 

06-10-2021

Zwemmen in Nooitgedacht start weer

Vanaf donderdag 21 oktober starten wekelijks de zwembijeenkomsten weer in het extra verwarmde zwembad van de Trans in Nooitgedacht. In kleine groepjes van maximaal 8 personen wordt onder deskundige leiding van een zwemdocent oefeningen in het water gedaan. 
Lees meer