Buurt en dorp

Medewerkers van Impuls welzijn zetten zich in voor de samenleving

In Aa en Hunze leven mensen samen in dorpen en wijken. Fijn kunnen wonen in een prettige en veilige omgeving vormt mede een basis voor een gelukkig leven. Als je huis een thuis is in een omgeving waar je gezien wordt en waar je contacten kunt hebben wanneer je daar behoefte aan hebt, draagt dit bij aan jouw persoonlijk welzijn. Van onze medewerkers kun je hulp en ondersteuning verwachten bij sociaal maatschappelijke vraagstukken, bij dorpsinitiatieven rond leefbaarheid en aan dorpsorganisaties. 

 


Week van de toegankelijkheid, 3 t/m 8 oktober

De Week van de Toegankelijkheid is een initiatief van Ieder(in) en vindt ieder jaar plaats in de eerste week van oktober. De Week van Toegankelijkheid 2022 is van 3 t/m 8 oktober.

De Week van de Toegankelijkheid is een initiatief van Ieder(in), een landelijk netwerk van mensen met een beperking of chronische ziekte. Bij Ieder(in) zijn 230 organisaties van mensen met een beperking of chronische ziekte aangesloten. Meer informatie vind je op  www.iederin.nl  Toegankelijkheid betekent dat iedereen, óók mensen met een beperking, volwaardig en op voet van gelijkheid kan deelnemen aan de samenleving. Op onderstaande webpagina’s kun je meer informatie en tips vinden voor de Week van de toegankelijkheid.
https://weekvandetoegankelijkheid.nl/doe-mee/
https://weekvandetoegankelijkheid.nl/doe-mee/tips/ 

Contact

 Agenda

Koffie ochtend Eext
27 september 2022
Bekijk activiteit
Inloopspreekuur Annerveenschekanaal
29 september 2022
Bekijk activiteit
Huiskamer Eext en spelletjes
Volgende week dinsdag
Bekijk activiteit
Huiskamer Annen
17 oktober 2022
Bekijk activiteit
Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!