ANWB AutoMaatje

ANWB AutoMaatje

Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor teveel thuisblijven? Met ANWB AutoMaatje komt u weer meer onder de mensen!

ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

Uw vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. U schakelt ANWB AutoMaatje ook in voor leuke uitjes als een bezoekje afleggen naar de kapper of gezellig winkelen.

Mee doen

Om gebruik te maken van ANWB AutoMaatje hoeft u alleen maar contact op te nemen met de coördinator. 

Aanmelden voor ANWB AutoMaatje is gratis. U betaalt alleen een kleine vergoeding van €0,30 per kilometer per rit aan de vrijwilliger.

Zo werkt ANWB AutoMaatje

  • Heeft u vervoer nodig? Neem dan twee werkdagen van te voren contact op met ANWB AutoMaatje via telefoonnummer van Impuls 0592-245924 of per mail: automaatje@impulsaaenhunze.nl
  • Hierna zoekt de coördinator een vrijwilliger uit de poule van chauffeurs die u, op het gewenste moment wil rijden.
  • De coördinator belt u terug als er een vrijwilliger beschikbaar is en geeft de globale hoogte van de verschuldigde onkostenvergoeding aan. De vergoeding bedraagt 30 cent per kilometer gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger -vermeerderd met eventuele parkeerkosten.
  • Op het afgesproken tijdstip meldt de vrijwilliger zich bij u en gaat u samen op stap. Bij korte ritten zal hij vaak bij u blijven. Zit er veel tijd tussen de tijd heen- en terugrit? Dan maakt hij een afspraak wanneer hij weer klaarstaat voor de terugreis.
  • U betaalt de onkostenvergoeding na de rit rechtstreeks aan de vrijwilliger. 

Vaccinatie COVID-19

Ook voor het vervoer naar een vaccinatie locatie zijn wij voor u beschikbaar. En kunt u contact opnemen met Impuls op telefoonnummer 0592-245924 of per mail: automaatje@impulsaaenhunze.nl

 

1613039659076_400_267_1613039856.jpg

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!