Jeugd

Welkom op de pagina Jeugd! Graag vertellen we je wat meer over wat wij in de gemeente Aa en Hunze doen om kinderen veilig en gezond op te laten groeien. Veilig opgroeien, dat is wat we elk kind gunnen. Jezelf ontwikkelen staat in deze levensfase centraal, maar helaas gebeuren er soms dingen waardoor dit lastiger wordt. Ouders, verzorgers en school staan voor ze klaar, maar soms kan niet voorkomen worden dat er extra ondersteuning nodig is. Impuls is er voor alle kinderen en jongeren tot 23 jaar in de gemeente Aa en Hunze. Ook voor ouders en verzorgers kunnen we van betekenis zijn.

Ons team

Ons jeugdteam bestaat uit jongerenwerkers en jeugdmaatschappelijk werkers. Jongerenwerkers hebben een actieve rol ik het ontwikkelen en in stand houden van ontmoetingen tussen jongeren. Dit kan bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten, het creëren van ontmoetingsplaats en het ondersteunen van jeugdsozen. Door het contact dat zij met jongeren hebben, kunnen zij preventief werken en/of vroegtijdig problemen signaleren. De jeugdmaatschappelijk werkers voeren individuele gesprekken met kinderen/ouders, maar geven ook groepstrainingen over diverse thema’s (zie ook pagina 'Jeugdmaatschappelijk werk' en 'Voorlichting en training').


Op de hoogte blijven

Wil jij weten wat de jongerenwerkers van Impuls doen? Kijk op Facebook en Instagram.! Daarnaast brengen we een keer per kwartaal een nieuwsbrief uit met nieuwe trainingsdata en andere informatie voor de jeugd en jongeren in de gemeente Aa en Hunze. Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Laat dan eenmalig jouw gegevens achter via onderstaande link:

Aanmelding | nieuwsbrief Jongeren

 


 

 

Contact

 Agenda

Jongerenstudio's in Gasselternijveen, Graffiti
vandaag
Bekijk activiteit
Training aanstaande brugklassers
09 juli 2024
Bekijk activiteit
Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!