Voorlichting en trainingen

Impuls zet zich in voor alle kinderen en jongeren tot 23 jaar. In deze leeftijdscategorie komen ze veel nieuwe dingen tegen en ontdekken ze de wereld steeds meer. Niet alleen kinderen en jongeren krijgen in deze periode van hun leven veel vragen, maar ook de ouders of verzorgers. Vragen over onderwerpen zoals weerbaarheid, gescheiden ouders, faalangst en opvoeden. Impuls geeft voorlichting en/of trainingen over deze thema’s. Voorlichting of trainingen over andere thema's is mogelijk, wij ontwikkelen aanbod op aanvraag.

Trainingen die twee maal per jaar (voorjaar en najaar) aangeboden worden Impuls zijn:

Tim en Flapoor: Sociale vaardigheidstraining voor kinderen 7-9 jaar

Start: woensdag 10 mei 2023 van 15.00 tot 16.30 uur. De volledige training bestaat uit 7 bijeenkomsten em wordt gegeven door Mareille en Lianne.

Opgave is nog mogelijk:

 

ZOO-vaardig: Sociale vaardigheidstraining voor kinderen 8-12 jaar

Start: maandagmidddag 8 mei 2023. De training bestaat uit 7 bijeenkomsten en wordt gegeven door Claudia en Anastia. Opgave is nog mogelijk. 

Doel van de training
Met een rugzak vol vaardigheden en positieve gedachtes kunnen de deelnemers de toekomst vol zelfvertrouwen tegemoet! Met deze training 'Lekker in je Vel met ZOO-vaardig' helpen we kinderen van 8 t/m 12 jaar om beter contact te maken met leeftijdgenoten en volwassenen en hen te ondersteunen bij het verbeteren van hun zelfvertrouwen. Dankzij de interactieve training kunnen kinderen makkelijker vriendschappen aangaan en onderhouden. Hierdoor kunnen ze beter omgaan met conflicten en voorkomen we pestgedrag. De geleerde vaardigheden komen van pas op school, sport en in de thuissituatie. Het resultaat is een toekomst met meer zelfvertrouwen.

Voor meer informatie en/of aanmelden van bovengenoemde trainingen, kun je contact opnemen met:

Claudia Deelstra
Lianne Tiben
Mareille IJntema 

Telefoonnummer 0592-245924 | jeugdmaatschappelijkwerk@impulsaaenhunze.nl

 

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!