Maatschappelijk werk

Als je een probleem hebt en je komt er zelf even niet meer uit dan kun je terecht bij maatschappelijk werk. De medewerkers van Impuls bieden een luisterend oor en helpen je bij het zoeken naar een oplossing. Wij bieden kortdurende hulpverlening bij psychosociale, relationele en materiële problemen, of bij een combinatie daarvan. Bij onder andere de volgende vragen kunnen wij ondersteunen:

  • Heb je problemen met jezelf, bijvoorbeeld weinig zelfvertrouwen, angst, overspannenheid of een gevoel van eenzaamheid?
  • Zijn er spanningen in de relatie met jouw partner, kinderen, ouders, buren of familieleden?
  • Vind je het lastig een ingrijpende gebeurtenis te verwerken, zoals het verlies van een partner, het verlies van werk of ben je slachtoffer van geweld?
  • Heb je geldzorgen?
  • Heb je vragen over de opvoeding van de kinderen?
  • Vraag je je af hoe verder te leven met een handicap of langdurige ziekte?

Iedereen kan kwetsbaar zijn en wij willen je helpen om in jouw situatie je mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen.

Voor vragen en/of informatie kun je contact opnemen via maatschappelijkwerk@impulsaaenhunze.nl.

 

Week van de opvoeding: Samen delen, samen weten

In de Week van de opvoeding organiseert het Nederlands Jeugdinstituut van 3 tot en met 9 oktober weer de Week van de Opvoeding. De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals.
“Voor elke opvoeder is het belangrijk om verbinding te maken, met elkaar als opvoeders, maar ook met anderen uit de omgeving die bij de opvoeding betrokken zijn. Vooral nu, na een lange tijd van fysieke afstand is dit vaak weer extra fijn en ook nodig. Door kennis en ervaringen te delen komen we dichter bij elkaar. En door samen te delen weten we meer. En daarom is het thema van de Week van de Opvoeding 2022: Samen delen, samen weten.”
Kijk voor meer informatie op: https://www.nji.nl/ouderschap-en-opvoeden/week-van-de-opvoeding 
Deel je iets op social media in de Week van de opvoeding? Gebruik dan de hashtags #wvdo2022 en #samendelensamenweten, zodat ook het Nederlands Jeugdinstituut jouw

Contact

 Agenda

Inloopspreekuur Annerveenschekanaal
29 september 2022
Bekijk activiteit
Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!