Mantelzorg

Zorg je langdurig en meerdere uren per week voor een partner, ouder, kind, vriend of familielid? Dan ben je mantelzorger. Het geven van mantelzorg is iets vanzelfsprekends; het overkomt je en je doet het gewoon. Veel mensen zijn zich er niet bewust van dat ze mantelzorger zijn en dat ze ondersteuning kunnen krijgen. Ze combineren werk, sociaal leven en mantelzorg zonder problemen. Toch kun je als mantelzorger overbelast raken en kunnen de zorgtaken leiden tot stress en vermoeidheid. Herken je dit? Dan is het goed te weten dat je bij het Centraal Punt Mantelzorg (CPM) terecht kunt voor informatie, advies en ondersteuning.

Het Centraal Punt Mantelzorg is er voor alle mantelzorgers die zorg verlenen aan een inwoner van de gemeente Aa en Hunze. Wij willen graag zoveel mogelijk mantelzorgers bereiken om ze te registreren en zo de juiste ondersteuning bieden. Ook regelen we de jaarlijkse mantelzorgwaardering.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je mantelzorger en heb je behoefte aan informatie, ondersteuning en/of een waardering? De consulent mantelzorg komt graag met je in contact!

 

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!