Adviesloket

Heeft u vragen over uw financiën, toeslagen of formulieren? Een deskundige vrijwilliger staat klaar om u te helpen met allerlei vragen. Denk daarbij aan het aanvragen van een uitkering, kwijtschelding, (individuele) toeslagen of een voorziening. Maar ook het invullen van formulieren, inschrijven bij een woningstichting of regelzaken rondom een echtscheiding.


Hoe helpen wij u?

De deskundige vrijwillig medewerker beantwoordt uw vragen, geeft advies of zoekt samen met u naar een oplossing. Het AdviesLoket is op de maandag tussen 15.00 en 17.00 uur geopend. Het uitgangspunt is dat uw vraag snel wordt opgepakt en afgehandeld zodat u weer verder kunt. Waar mogelijk wordt uw vraag per mail beantwoord. U stuurt hiervoor een mail naar het AdviesLoket. Een afspraak maken voor een bezoek aan het AdviesLoket kan ook, via de telefonisch of per mail. En wordt er een afspraak (bij voorkeur op de maandagmiddag) met u gemaakt. Het AdviesLoket (onderdeel Impuls) is gratis.

U kunt (uw vraag) mailen naar adviesloket@impulsaaenhunze.nl of bellen met Impuls 0592-245924.

Energiecoach

In de gemeente Aa en Hunze zijn energiecoaches werkzaam. De coaches zijn speciaal opgeleide vrijwilligers (inwoners uit Aa en Hunze). En zijn bereikbaar voor de inwoners van de gemeente om gratis advies te verstrekken op het gebied van energieverbruik. 


 

 

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!