Adviesloket

Heb je vragen over uw financiën, toeslagen of formulieren? Een deskundige vrijwilliger staat klaar om je te helpen met allerlei vragen. Denk daarbij aan het aanvragen van een uitkering, kwijtschelding, (individuele) toeslagen of een voorziening. Maar ook het invullen van formulieren, inschrijven bij een woningstichting of regelzaken rondom een echtscheiding.


Hoe helpen wij je?

De deskundige vrijwillig medewerker beantwoordt je vragen, geeft advies of zoekt samen met je naar een oplossing. Het AdviesLoket is op:

- maandag 15.00 - 17.00 uur
- woensdag 10.00 - 12.00 uur
- donderdag 10.00 - 12.00 uur

Het uitgangspunt is dat je vraag snel wordt opgepakt en afgehandeld zodat je weer verder kunt. Waar mogelijk wordt je vraag per mail beantwoord. Je stuurt hiervoor een mail naar het AdviesLoket. adviesloket@impulsaaenhunze.nl Je kunt ook bellen met 0592-245924 voor een terugbel verzoek. Graag je naam, telefoonnummer, onderwerp waar je een vraag over hebt en je voorkeur dag opgeven om teruggebeld te worden. 

Het AdviesLoket (onderdeel van Impuls) is gratis.

Energiecoach

In de gemeente Aa en Hunze zijn energiecoaches werkzaam. De coaches zijn speciaal opgeleide vrijwilligers (inwoners uit Aa en Hunze). En zijn bereikbaar voor de inwoners van de gemeente om gratis advies te verstrekken op het gebied van energieverbruik. 


 

 

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!