Geldzaken

Budgetcoach

 

Trainingen

Er zijn veel mensen die het gevoel hebben geen grip te hebben op hun eigen financiën en die moeilijk of niet kunnen rondkomen. De huur, je zorgverzekering, een telefoonabonnement… iedere maand heb je veel verschillende uitgaven. Maar je wilt natuurlijk ook wat geld overhouden voor leuke dingen. Heb jij moeite om het overzicht te houden over al jouw inkomsten en uitgaven? En wil je je administratie graag wat meer op orde krijgen? Impuls biedt een gratis budgetteringscursus aan voor inwoners uit de gemeente Aa en Hunze.

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van ongeveer 2 uur. Meer informatie over de cursus vind je bij trainingen.

 

Wanneer en waar vindt de Zicht en Grip training plaats?

De tijden van de bijenkomsten zijn van 13.30 tot 15.30 uur. Alle bijeenkomsten vinden plaats bij Impuls aan de Brink 10 in Gieten en bestaan uit 5 bijeenkomsten.
De training is toegankelijk voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn/haar financiën.
Cursusleider is Robin Sibering, budgetcoach bij Impuls. Er zijn geen kosten aan verbonden. Impuls zorgt ook voor schrijfmaterialen.

Meer informatie en opgave:
Je kunt je tot uiterlijk 1 week voor aanvang van de training aanmelden via de mail of telefoon. Je kunt ook een voicemailbericht achter laten. Telefoonnummer 06-26517062 / r.sibering@impulsaaenhunze.nl

 

 

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!