Nieuws

30-11-2021

Huiskamer Gasteren en Eext gesloten

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, moeten wij helaas de Huiskamer in Gasteren en Eext tot nader orde sluiten. Het is niet anders. Voor nu blijf vooral gezond en pas op uzelf! 
Lees meer
 
09-11-2021

Ouderensoos Gieten

Na een fijne herstart van de ouderensoos in Gieten, moeten wij u helaas laten weten dat we door de huidige coronamaatregelen tijdelijk te stoppen.  
Lees meer
 
26-10-2021

Inloopspreekuur Annerveenschekanaal

Vanaf 28 oktober is er maandelijks een inloopspreekuur in het MFC De Badde in Annerveenschekanaal. Van 14.00 tot 15.00 uur kunt u hier terecht met allerlei vragen. Het is dus een inloopspreekuur, en hoeft u dus geen afspraak te maken. U kunt zo binnenlopen!
Lees meer
 
06-10-2021

Zwemmen in Nooitgedacht start weer

Vanaf donderdag 21 oktober starten wekelijks de zwembijeenkomsten weer in het extra verwarmde zwembad van de Trans in Nooitgedacht. In kleine groepjes van maximaal 8 personen wordt onder deskundige leiding van een zwemdocent oefeningen in het water gedaan. 
Lees meer
 
06-10-2021

Biljarten

Heeft u zin om te biljarten? Op de bovenverdieping van Zorgboerderij De Balloohoeve in Balloo kan men t/m december 2021 op verschillende dagdelen terecht om te biljarten. Heeft u zin om wekelijks een paar uur mee te doen? Op dit moment is er op de dinsdagmiddag vanaf 15.30 uur ruimte voor een nieuw…
Lees meer
 
13-09-2021

Inloopspreekuur

De inloop spreekuur is fysiek weer mogelijk. En vindt plaats in diverse dorpshuizen in onder andere Eexterveenschekanaal, Gieterveen en Annerveenschekanaal
Lees meer
 
14-07-2021

Bereikbaarheid Impuls

Binnenlopen zonder afspraak is mogelijk iedere werkdag van 09.00 tot 12.00 uur. Het heeft echter wel onze voorkeur dat u een afspraak maakt, dit heeft te maken met de toch weer oplopende corona besmettingen. Heeft u na 12 uur een afspraak, dan kunt u aanbellen bij de voordeur en zullen wij de deur v…
Lees meer
 
13-07-2021

Koffieochtend Eext heeft een Frisse Start

Frisse Start voor de Koffie ochtend Eext
Lees meer
 
29-06-2021

Sociale Huiskamer Gasselternijveen

De Huiskamer in MFA De SPIL, is een gezellige plek waar ouderen, alleenstaanden en mensen met een lichte ondersteuningsbehoefte, elkaar kunnen ontmoeten, meedoen aan allerlei activiteiten en waar nodig ondersteuning op maat krijgen. 
Lees meer
 
17-05-2021

Zorg- en Ondersteuning krant in gemeente Aa en Hunze

Impuls heeft meegewerkt aan de Zorg- en Ondersteuning krant in de gemeente Aa en Hunze. In deze huis-aan-huis verspreide informatiekrant kun je lezen waar en bij welke instantie je welke hulp en/of ondersteuning kunt vragen.
Lees meer
 
11-05-2021

Drenthe bedankt al haar vrijwilligers!

Op 10 mei lanceerden de gezamenlijke Drentse vrijwilligerssteunpunten het filmpje Mensen maken Drenthe. Vrijwilligers maken Drenthe en daar willen we jullie heel hartelijk voor bedanken. “Zoveel mensen die zich vrijwillig inzetten: dat verdient waardering”, vindt ook Jetta Klijnsma, comm…
Lees meer
 
23-02-2021

AutoMaatje biedt extra service

Naast de vervoersservice die wij de bewoners van de gemeente Aa en Hunze aanbieden voor het vervoer naar het ziekenhuis, dokter, fysiotherapeut of een gezellig uitstapje. Kunt u bij ons terecht voor het vervoer naar een priklocatie. 
Lees meer
 
31-07-2020

Informatiekrant Aa en Hunze

De gemeente Aa en Hunze heeft een Informatiekrant uitgebracht waarin u als inwoner van de gemeente kunt lezen waar en bij welke instantie u welke hulp en/of ondersteuning kunt vragen.
Lees meer
 
18-11-2019

Anders Oud 2030

Bijdragen aan de zorg voor en het welzijn van ouderen in Noord Nederland. Dat kan niet zonder de ouderen zelf. Uw stem is daarom leidend in de activiteiten die worden georganiseerd. Dit betekent dat uw ervaringen, wensen en behoeften rondom gelukkig, gezond en vitaal ouder worden centraal staan. &n…
Lees meer