Terug naar Nieuws

Energietoeslag, hulp bij het invullen van het formulier

Gepubliceerd op:

De prijzen voor energie zijn de afgelopen periode flink gestegen. Huishoudens met een laag inkomen krijgen daarom extra geld van de overheid om de energiekosten te betalen. Inwoners van de gemeente Aa en Hunze kunnen deze energietoeslag aanvragen bij Werkplein Drentsche Aa. 

Heeft u een inkomen van maximaal 120% van het sociaal minimum, dan heeft u wellicht recht op energietoeslag. U kunt het aanvraagformulier downloaden en invullen op www.wpda.nl. Hier kunt u ook de voorwaarden lezen.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier, dan kunt u een afspraak maken bij het AdviesLoket van Impuls. We vragen u om een dagafschrift van de inkomsten van januari 2023, kopie legitimatiebewijs en BSN-nummer mee te nemen.

Wilt u een afspraak? U dient zich aan te melden via de mail: adviesloket@impulsaaenhuzne.nl of bellen naar Impuls: 0592-245924.

Ook als u in 2022 al energietoeslag heeft ontvangen moet u in 2023 een nieuwe aanvraag indienen.

26-03-2024

Eer van ons werk! De HKZ certificering

De week van 4 tot 11 maart was in het teken van de HKZ. Drie ervaren auditoren van DNV namen ons en aan aantal andere werkorganisaties van de Tintengroep onder de loep om te beoordelen of we klaar zijn voor de hercertificering van ons HKZ kwaliteitslabel.  
Lees meer