Terug naar Nieuws

Meer Bewegen voor Ouderen

Gepubliceerd op:

Start seizoen 2023/2024

Vanaf 4 september starten in verschillende dorpen in de gemeente Aa en Hunze weer de beweeglessen. Bewegen is gezond! En gezellig in groepsverband. De activiteiten die onder ‘Meer Bewegen voor Ouderen’ (MBvO) vallen, staan voor actief, sportief en gezellig bezig zijn. Ze zijn speciaal gericht op de ouder wordende mens.

Impuls biedt in verschillende dorpen gymnastieklessen voor senioren aan. De lessen staan onder deskundige leiding van een ervaren docent. Daarnaast is er volksdansen en tai chi in Rolde. Lekker buiten wandelen onder deskundige leiding is natuurlijk ook heel fijn en is mogelijk op de dinsdagmiddag in de omgeving van Eext/Gieten.

Heeft u belangstelling, dan kunt u altijd een proefles mee doen. Of wilt u meer informatie, dat kan altijd. U kunt dan contact opnemen met Impuls, 0592-245 924 of mailen naar info@impulsaaenhunze.nl

 

 

26-03-2024

Eer van ons werk! De HKZ certificering

De week van 4 tot 11 maart was in het teken van de HKZ. Drie ervaren auditoren van DNV namen ons en aan aantal andere werkorganisaties van de Tintengroep onder de loep om te beoordelen of we klaar zijn voor de hercertificering van ons HKZ kwaliteitslabel.  
Lees meer