Terug naar Nieuws

Volwassenenfonds Sport en Cultuur nu ook in Aa en Hunze

Gepubliceerd op:

Het Volwassenen fonds Sport en Cultuur zorgt ervoor dat iedere inwoner vanaf 18 jaar mee kan doen aan sport- en cultuuractiviteiten en lid kan worden van de bibliotheek. Op deze manier kan iedereen een sportieve/culturele hobby uitoefenen, mensen met dezelfde interesses ontmoeten en aan zijn of haar gezondheid werken. 

Voor wie:
Het Volwassenen fonds is voor inwoners van Aa en Hunze vanaf 18 jaar met een inkomen van maximaal 130% van het sociaal minimum. 

Hoe werkt het:
Het Volwassenen fonds vergoedt bijvoorbeeld de volgende sport- en cultuuractiviteiten:lidmaatschap voor een sportvereniging, zwemles, zwemabonnenemt of fitnessabonnement, lidmaatschap van een koor of pianoles, bibliotheek lidmaatschap.

Meer informatie:
Alle spelregels in de gemeente Aa en Hunze vindt u op www.aaenhunze.nl/geldzorgen. Informatie over het Volwassenen fonds Sport en Cultuur, vindt u op www.volwassenenfonds.nl 

Aanmelden:
Neem contact op met Impuls, telefoonnummer 0592-245924 of mail info@impulsaaenhunze.nl of Attenta, telefoonnummer 0592-263488 (Jeannet Darwinkel en Diana Hagenauw) of mail info@stichtingattenta.nl (Peter Stel).

Jonger dan 18 jaar:
Dan kun je in aanmerking komen voor een bijdrage vanuit het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Kijk voor meer informatie: www.aaenhunze.nl/kindpakket

 

26-09-2023

Dorpscoördinator Gasselternijveen en omgeving

Sinds kort heeft Gasselternijveen en omgeving een dorps coördinator. ZIj is er voor alle inwoners van Gasselternijveen en omgeving die een vraag hebben op het gebied van wonen, welzijn en zorg.
Lees meer