Samen Doen Team

Lukt het niet om alle rekeningen op tijd te betalen? Het Samen Doen Team van de gemeente Aa en Hunze helpt, om financiële problemen te voorkomen!

Vanaf 1 januari 2021 zijn gemeenten verplicht om inwoners direct te helpen als er sprake is van betalingsachterstanden. Het gaat hierbij om betalingsachterstanden bij woningcorporaties, energiemaatschappijen, waterbedrijven en zorgverzekeraars.

Wat gaan we doen?

Het Samen Doen Team van de gemeente Aa en Hunze is er om te voorkomen dat mensen financiële problemen krijgen. Heeft u rekeningen (van bovengenoemde instanties) nog niet betaald, waardoor er achterstanden zijn ontstaan? Dan neemt het Samen Doen Team contact met u op om samen naar een oplossing te kijken. Dit gebeurt door middel van een brief, een telefoontje of er komt iemand langs.

Samen Doen Team

Het Samen Doen Team is opgericht door de gemeente Aa en Hunze en bestaat uit professionals van verschillende organisaties: Impuls, GKB, Attenta en Werkplein Drentsche aa (WPDA).

Het kan ook zo zijn dat u betalingsachterstanden heeft bij andere instanties. Heeft u daar hulp bij nodig? Neem dan contact op met het Samen Doen Team via telefoonnummer (0592) 263 468 of via mailadres info@stichtingattenta.nl. Zij helpen u graag op weg!

 

Contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!