Senioren

Oud worden willen we allemaal. Mits we gezond blijven, is dan de veelgehoorde toevoeging. Want oud worden betekent verlies van gezondheid en een veranderend sociaal leven. Natuurlijk: we worden allemaal steeds ouder en sommige 90-jarigen zijn nog kwiek en rijden auto. Anderen moeten op hun 75e constateren dat fietsen niet meer gaat en dat er gaten vallen in het geheugen. Oud worden is ook: verlies van partner en geliefden, vrienden en kennissen. Het wereldje wordt ineens kleiner. Dan is het fijn als er een steuntje in de rug is.

Impuls is er voor ouderen die een luisterend oor willen. Of gewoon even willen kletsen met leeftijdsgenoten. Impuls organiseert onder andere koffieochtenden, Bewegen voor Ouderen in diverse dorpen en een Sociale Huiskamer in Gasselternijveen. Daarnaast brengen seniorenvoorlichters ouderen thuis een bezoekje.

Lang zult u wonen
We worden het liefst oud in het huis en de buurt waar we al jaren wonen. Maar kan dat ook? Waar moet u rekening mee houden in uw woon- en leefomgeving met het oog op de toekomst. Wilt u een modelwoning in Gieten bezoeken? Neem contact op met 
Willem Hilberts via w.hilberts@impulsaaenhunze.nl of via 06 - 132 274 02.
 

Contact

 Agenda

Huiskamer Gieten
13 juli 2020
Bekijk activiteit
Huiskamer Eext
28 juli 2020
Bekijk activiteit
Huiskamer Gasteren
Woensdag
Bekijk activiteit
Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!