Bewegen

Bewegen is gezond! En gezellig in groepsverband. De activiteiten die onder ‘Meer Bewegen voor Ouderen’ (MBvO) vallen, staan voor actief, sportief en gezellig bezig zijn. Ze zijn speciaal gericht op de ouder wordende mens. Op het programma staan onder meer zwemmen, gymnastiek, Tai Chi, volksdansen en sportief wandelen.  

In de week van 17 januari 2022 zijn de beweeglessen weer van start gegaan. U kunt 2 proeflessen meedoen om te zien of de les iets voor u is. Meld u wel even van te voren aan bij de cursuscoördinator. 

 

 


Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Grietje Paas, coördinator Meer Bewegen voor Ouderen. Tel. 06-21505488
Zwemmen in Nooitgedacht 
 

Er kan in elk geval tot 1 februari 2022 nog niet weer gezwommen worden in het zwembad van de Trans. Daarna hopen we weer van start te kunnen gaan. De deelnemers krijgen bericht wanneer we weer starten.
Op dit moment hebben we nog geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen.
Wilt u toch graag een keer mee zwemmen? Laat u dan op de wachtlijst plaatsen.
Wij kunnen alleen op donderdag gebruik maken van het zwembad. In kleine groepjes van maximaal 8 personen wordt onder deskundige leiding van een zwemdocent oefeningen in het water gedaan. Deelnemers behoren het zwemmen machtig te zijn. Er wordt niet opgeleid voor een zwemdiploma. De doelgroep is 55+. De lessen duren een uur en starten om 17.00 en 18.00 uur. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Grietje Paas, cursus coördinator Meer Bewegen voor Ouderen van Impuls. Telefoonnummer 0592-245924 of 06-21505488 of mail g.paas@impulsaaenhunze.nl

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!