Ontmoeten

De koffie ochtenden of de Huiskamer zoals we deze ook wel noemen en andere sportieve activiteiten

Gezellig kletsen met leeftijdsgenoten? Een luisterend oor nodig? Even een spelletje doen kan natuurlijk ook. Kom naar een van de koffieochtenden van Impuls. Ze zijn er onder meer in Gieten, Gasteren, Gieterveen, Gasselternijveen, Gasselte, Annen, Eexterveen en Eext. 

In Gasselternijveen ben je welkom bij de Sociale Huiskamer, locatie MFC De Spil. Deelname is ongeacht hoe vaak je komt €7,50 per maand. Op de dinsdag en donderdag kun je ook deelnemen aan de maaltijd, hiervoor betaal je €6,00 per keer.

 

Wanneer Locatie   Tijden
Dinsdag    
Sociale Huiskamer  MFC De Spil 10.00-13.30 uur
     
Woensdag    
Sociale Huiskamer  MFC De Spil 10.00-12.00 uur
     
Donderdag    
Sociale Huiskamer  MFC De Spil 10.00-13.30 uur
     

 

In Gieten is er elke maandag en donderdag een koffieochtend bij Impuls aan Brink 10.
Van 10.00-12.00 uur. In de activiteitenruimte van Impuls.

Eerste maandag van de maand, gezamenlijk eten. Kosten €8,00 en aanmelden is verplicht één week van te voren/uiterlijk donderdag. Informatie en/of aanmelden bij Annet Doddema tel.(06) 30688472 a.doddema@impulsaaenhunze.nl  

In Gasteren is er in dorpshuis de Gasterije (Gagels 4) een koffieochtend.
Op de woensdag: om de week (oneven week) van 10.00-12.00 uur.
Geen vervoer? Bel: 06-20122349
Voor meer info: www.ingasteren.nl

In Annen iedere maandag van 10.00 tot 11.30 uur een koffieochtend in Ons Dorpshuis aan de Kruisakkers 36A in Annen. In de agenda leest u welke activiteit er wordt georganiseerd. Ook wordt er gymnastiekles gegeven op de maandag van 12.30 tot 13.30 uur in de sporthal in Annen.

In Gieterveen is er Ous Hoeskaomer (koffieochtend) en Ous Hoeskaomer Plus (met presentatie) aan de Bonnerveen 7 in Gieterveen.
Ous Hoeskaomer is er op de woensdagochtend.   
Ous Hoeskaomer Plus 1 x per maand elke derde woensdagochtend van de maand.
Van 9.30 tot 11.30 uur. 

In Eexterveen is er wekelijks op de donderdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur de Huiskamer, in de Dorpsstraat 41a in Eexterveen.
Huiskamer Plus 1 x per maand op de derde donderdagochtend van de maand van 9.30-11.30 uur. Ook kunt u meedoen aan de wekelijkse gymnastiekles of wandelen in de bossen van Eext.

In Eext zijn de koffieochtenden in het dorpshuis.
Elke 2e en 4e dinsdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur.
Voor informatie: Impuls buurtwerk@impulsaaenhunze.nl of telefonisch 0592-245924. En/of info in ’t Kraantie en www.eextinfo.nl 

In Gasselte wordt in het Dorpshuis de Trefkoel (Achter de Brinken 6e) de Huiskamer georganiseerd, waarbij ontmoeten van dorpsbewoners centraal staat. Samen gezellig een kopje koffie drinken, even het huis uit en onder de mensen zijn. Iedere keer staat er iets anders op het programma! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lezing of spelletjesmiddag. Lijkt het u ook leuk om aan te sluiten bij één van onze Huiskamerbijeenkomsten, kom dan gerust langs. Het is niet nodig om u vooraf aan te melden.
Huiskamer is eens in de twee weken (even week) op de dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: Impuls buurtwerk@impulsaaenhunze.nl of telefonisch 0592-245924


Andere ontmoetingsmogelijkheden

In de Boerhoorn in Rolde bieden we verschilende ouderen activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan sjoelen, koken, biljarten, kaarten en koersballen. Tai chi, of volksdansen op de maandagavond. Onderstaand treft u meer informatie aan over een aantal van deze activiteiten. 

 

 

 

Contact

 Agenda

Huiskamer Annen
Volgende week maandag
Bekijk activiteit
Huiskamer Gasselte, lezing Notariaat Aa en Hunze
Volgende week dinsdag
Bekijk activiteit
Huiskamer Gieterveen
Volgende week woensdag
Bekijk activiteit
OOR, muziekbingo
Volgende week donderdag
Bekijk activiteit
Overzicht

Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!