Werken bij

Wij zijn op zoek naar vrijwillige seniorenvoorlichters. Als seniorenvoorlichter gaat u op bezoek bij 80+ ers om informatie te verstrekken over regelingen, voorzieningen en activiteiten. Meer informatie over deze interessante functie, leest u hieronder in de vacature tekst.

En Impuls en Neie Naober (gemeente Tynaarlo) zoeken voor MBVO (Meer Bewegen Voor Ouderen) docenten per 1 september 2023, voor meerdere groepen in Gieten, Annen, Rolde en Vries. Het gaat om de groepen voor Sportief Wandelen, Gymnastiek en Sport & Spel. Voor de volledige vacaturetekst, klikt u hieronder. Heeft u interesse, maar passen de dagen of tijden niet van de lessen dan kunnen we overleggen met de groepen of een andere dag of tijdstip mogelijk is. Het is mogelijk om aan één groep of meerdere groepen les te geven. Er zijn diverse mogelijkheden. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de jeugdsoos in Gieten. Klik op de vacaturetekst voor meer informatie.

 

Overige vacatures of stagemogelijkheden

Kijk voor meer actuele vacatures op de website van Tintengroep; Impuls is onderdeel van de Tintengroep. 

Ben je benieuwd naar de stagemogelijkheden bij Impuls? Kijk dan op: https://www.tintengroep.nl/stage-vacatures/ voor ons actuele stage aanbod.

AutoMaatje

Wil je ook een AutoMaatje worden voor minder mobiele plaatsgenoten? Je ontvangt als vrijwilliger een kleine vergoeding per kilometer plus eventuele parkeerkosten. ANWB AutoMaatje biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maathschappelijk leven. Als vrijwilliger vervoer je met je eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming. Bijvoorbeeld naar de huisarts, fysio, of supermarkt. De deelnemer woont in de gemeente Aa en Hunze. Voor meer informatie of aanmelden, kun je contact op nemen met AutoMaatje Aa en Hunze. Telefoonnummer 0592-245 924 of per mail automaatje@impulsaaenhunze.nl 


Meer informatie

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!